4 d’ag. 2007

1,2,3, JA!!

El Jordi i la Yolanda (la FAmilia ZApa-RAmos) es casen el proper 1 de setembre. I amb ganes de celebrar-ho de forma especial hem creat aquest bloc per a què tothom hi pugui participar. És un bloc pensat per a ells on hi podem adjuntar comentaris, records, fotografies, etc. per tal que tinguin un regal personal i fet a mida.

Així doncs queda inaugurat aquest llibre blanc. Anima't a participar-hi!!



4 comentaris:

Oriol ha dit...

D'acord... Mmmmm... Casar-se... DIOS!!!! Vale... FELICITATS!!! De veritat. Ser feliç és el millor del món. Més que la xocolata... I que el sexe.... I que l'esmorzar irlandés.Un petó molt gros.

Anònim ha dit...

...pues sí...se va acercando el gran día, en tres semanas ya estamos ahi!!! Todo lo mejor para esta nueva etapa que os espera, sobre todo a partir de Diciembre :-)
aún así espero que de vez en cuando vayamos al Kibuka a recordar viejos tiempos. Besos para los dos

laschone ha dit...

Hola guapos! Moltes felicitats! Us heu fixat que tothom us desitja felicitat quan la realitat es que la despreneu per tots el poros de la pell? El meu desig es que continueu tan felicos com ara (us recordo que esteu de creuer lluna de mel, a dues setmanes del casament i a 3 mesos del naixement de la nena) es pot demanar algo mes?

laschone ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.